GDJE JE DANAS TARA IZ GRUPE KARMA? Povukla se na vrhuncu popularnosti iz jednog razloga, a ovako sad izgleda

Tara Šušelj je bivša članica nekada iznimno popularne dance grupe Karma.

Robert Anić/Pixsell

Tara Šušelj je na svom Instagram profilu otkrila kako slavi dvije godine otkako radi kao radijska voditeljica, a domaća publika je najviše poznaje po tome što je bivša članica nekada iznimno popularne dance grupe Karma.

Svojim su hitovima 'pokorili' Češku, Slovačku i Kinu. Grupa Karma, nosila je titulu 'najunosnijeg hrvatskog glazbenog izvoznog proizvoda'. No, na vrhuncu karijere, Majda Šušelj Tara odlučila se odmaknuti od glazbe i 2014. godine napustiti grupu.

Tara je poslije medijima otkrila da se sa scene povukla zbog majčinstva. Naime, nastupala je čak i u šestom mjesecu trudnoće, a tada je shvatila da njezin posao postaje rizičan za trudnoću.

Karma - Ko je ta  YouTube

Iako ju je javnost upoznala kao pjevačicu grupe Karma, Tara je nakon nekog vremena nekoliko godina uspješna u solo vodama. Tijekom zatvaranja zbog pandemije počela je pisati dječje pjesme na talijanskom jeziku, u što se, kako je tada rekla za Story, zaljubila.

'Biti 14 godina u jednom bendu nije malo. Odrastali smo tih godina zajedno, prošli kroz trnje. Bila je to odlična životna škola i sjajan temelj za moju solo karijeru. Mogla bih knjigu napisati o našim anegdota. Ponovila bih to vrijeme, možda bih jedino pametnije iskoristila sve te prilike', ispričala je tada.

Story 

Inače, radi kao voditeljica na umaškom Radio Eurostaru gdje ugošćuje kolege glazbenike, a i dalje je prijateljica s bivšim članovima grupe.

S partnerom Michaelom Pavlovićem ima kćer Niku.