ONE SU NAJPOZNATIJE SESTRE U SRBIJI: Uspoređuju ih s Kardashiankama, a zajedno 'zgrću' veliko bogatstvo

Sestre Bekvalac mogu se pohvaliti uspješnom karijerom.

Instagram

Popularna pjevačica Nataša Bekvalac priznaje da je presretna što oko sebe uvijek ima najbolje društvo. To društvo čine i njene dvije sestre Kristina i Dragana. Sve tri sestre izuzetno sliče i sudeći po komentarima ljudi su jednoglasni u tome da izgledaju kao milijun dolara.

Nataša Bekvalac, zahvaljujući svojoj dugogodišnjoj uspješnoj glazbenoj karijeri spada među najpopularnije pjevačice na našim prostorima. Sasvim zasluženo se nalazi na tom mjestu jer je svojom nevjerojatnom energijom oduvijek privlačila izuzetnu pažnju. Ništa manje bitna nije njena anđeoska ljepota pa zbog nje i nosi epitet 'novosadske barbike'. Ovakva popularnost sa sobom nosi određeno breme koje zasigurno utječe i na ostale članove njene obitelji pa su javnosti oduvijek bili zanimljivi i oni. Nataša je uvijek otvoreno pričala o ljubavnim brodolomima i tri popala braka koja ima iza sebe, a njene izjave veoma su viralne na društvenim mrežama.

Kristina je Natašina mlađa sestra. Također je dobro poznata javnosti jer je često možemo vidjeti u pjevačicinom društvu. Međutim, osim toga što je ona ta koja se najčešće brine o Natinom staylingu, Kristina iza sebe ima veoma uspješnu karijeru modne kreatorice, tako da pokraj toga što stilizira rođenu sestru može se pohvaliti i time što brine o modnim odabirima i mnogih domaćih zvijezda na srpskoj javnoj sceni.

Starija sestra Nataše Bekvalac nije toliko javno eksponirana i informacija o njenom privatnom životu gotovo i da nema, međutim itekako zaokuplja pažnju javnosti i, iako se ne bavi javnim poslom, mediji se zanimaju za nju. Dragana je uspješna poslovna žena, njena profesija je usmjerena ljepoti i njezi, vlasnica je nekoliko kozmetičkih salona koje uspješno vodi godinama. Njena najveća podrška, kako u životu tako i na poslovnom planu, jest njen muž s kojim je dugi niz godina u skladnom braku. Unatoč tome što je zagazila u peto desetljeće života može se pohvaliti izvanrednim izgledom kao i svoje sestre.

Mnogo puta su istaknule kako ništa od njihovih poslovnih uspjeha ne bi bilo moguće bez ljubavi i podrške njihovih roditelja, oca Dragoljuba i majke Mire. Bilo da su u pitanju rođendani, slave ili obiteljske proslave, sestre ne propuštaju obiteljska okupljanja, a to dokazuju i njihove zajedničke fotografije.