DRASTIČNO SMRŠAVJELA: Nina Badrić skinula je čak 20 kilograma, evo koji je razlog tome

Nina Badrić smršavjela je 20 kilograma, a nedavno je otkrila kako joj je to pošlo za rukom.

Instagram

Nina Badrić nedavno je otkrila da je uz pomoć posebnog režima prehrane uspjela skinuti čak 20 kilograma. Lijepa pjevačica koja je zagazila u šesto desetljeće uspjela je svoje navike dovesti u red, posebno kad je prehrana u pitanju.

Milan Sabić/Pixsell 

Svoju top formu duguje velikoj promjeni u prehrani kada je 2020. izbacila iz namirnice životinjskog porijekla, a na vegansku prehranu ju je inspirirao tenisač Novak Đoković.

Instagram 

'Otkad se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milijun puta više u odnosu na sve prethodne godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način prehrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla', navela je Nina jednom prilikom i dodala:

'Moja snaga se udvotostručila. I duh i tijelo. Osjećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom prehranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promjena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve prehrane su zaista nemjerljivi za naše zdravlje i život'.

Nina je otkrila da je izbacila meso i to joj je donijelo velike promjene. Pjevačica je imala 83 kilograma, uspjela je skinuti 20, te sada ima 63. Tvrdi da ima više energije, kao i da njena okolina to primećuje.

Instagram 

'Prestala sam jesti meso i dogodile su se velike promjene u mom organizmu. Konačno sam zadovoljna kilažom, ali se i mnogo bolje osjećam. Ranije bih, kad pojedem komad mesa, obavezno dva sata odspavala jer sam bila umorna. A sad sam poletna i vesela. Čak mi je maserka rekla da mi je bolji tonus kože. Baš sam zadovoljna', objasnila je pjevačica.

Instagram 

'Gazirana pića više ne pijem, a tijesto sam svela na minimum. Ponekad pojedem neku pastu ili pitu. Također sam i slatkiše prestala jesti. Ali kad mi se baš jede čokolada, pojedem dve-tri kockice', kaže Nina.