HTJELA JE POSTATI ČASNA SESTRA, A ONDA JE ZAVEO SRPSKI KOŠARKAŠ: Bibliju je nosila svugdje sa sobom, a sada ima silikone

Adriana Lima poznata je brazilska manekenka koja je htjela postati časna.

Profimedia

Gotovo je nevjerojatno da je jedna od najljepših žena svih vremena, zaštitno lice čuvenog brenda 'Victoria's Secret', Adriana Lima, zamalo otišla drugim putem i svoj život posvetila vjeri.

Ljepotica koja ostavlja bez daha gdje god se pojavi odrasla je u veoma religioznoj obitelji, a u vjeri i dalje pronalazi spas. Posljednjih se godina itekako debatiralo o njezinom izgledu, te su čak i brojni svjetski kirurzi komentirali Adrianino lice i tijelo tijekom posljednje trudnoće.

Story 

Tako se smatra da je usne povećala hijaluronom, ali i da je imala druge filere na licu kako bi održala mladolikost koja je izuzetno bitna za posao kojim se bavi

Također, odavno se spekulira i da je grudi, nakon prve dvije trudnoće, povećala i zategla, ali je, kao i sve ostalo, operirala tako da djeluje prirodnije. S druge strane, Adriana je oduvijek bila 'Spartanac', te je netko tko iz teretane nije izlazio, zbog čega je, čak i tijekom pozamašne trudnoće imala pločice na stomaku.

Međutim, iako plijeni seksepilom gdje god se pojavi, vrlo je posvećena vjeri. U modnim krugovima je opće poznato da Adriana nosi Bibliju u backstage, te se moli prije nego što izađe na pistu. Manekenka je zapravo imala veliku želju postati časna sestra, prema pisanju stranih medija. Kako se navodi, veoma je spiritualna, vjeruje u energiju, prirodu i duhove.

Rekla je da se, kada je bila mlađa, stidjela biti u društvu muškaraca, i da se nije poljubila sve do 17. godine. U intervjuu za 'GQ', u travnju 2006., rekla je da je još uvijek djevica.

'Namjeravam ostati nevina do braka. Dečki koji su sa mnom, moraju to prihvatiti, jer je to moj izbor', istakla je, a 'GQ' ju je svojevremeno proglasio 'najpopularnijom djevicom na svijetu'.

Slavni košarkaš Marko Jarić godinama je uživao u ljubavi s ovom brazilskom ljepoticom, a kruna njihova braka su dvije kćeri. Iako su se razveli, ostali su u odličnim prijateljskim odnosima. Lima sada ima novi život uz filmskog producenta Andrea Lemmersa, a par je u kolovozu prošle godine dobio sina.

Profimedia