Ostavio prvu suprugu zbog druge pa nju prevario s Ksenijom Pajčin: Aca Lukas je od svih žena najviše volio nju

Svi fanovi koji prate Acu Lukasa, znaju da je vodio poprilično buran život, koji je opisao u svojoj autobiografskoj knjizi 'Ovo sam ja'.

Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell

Svi fanovi koji prate Acu Lukasa, znaju da je vodio poprilično buran život, koji je opisao u svojoj autobiografskoj knjizi 'Ovo sam ja'.

Lukas je omiljen među svojom publikom i ona mu nikada nije uzela za zlo njegov način života koji je jako često podsjećao na filmove.

Ceca Vuksanović je prva supruga Ace Lukasa s kojom ima sina i kćer. Ona radi u trgovini i živi normalan život daleko od medija. Nedavno smo je viđena na svadbi njihovog sina Lazara. Ona je bila Acina ljubav iz srednjoškolskih dana. Ipak nisu opstali, ali su u dobrim odnosima. Lukas je Cecu ostavio i ubrzo dobio dijete sa drugom suprugom, Natašom.

Lilja Stanišić/Kurir 

'Kad sam se zaljubio u Natašu, došao sam kući i počeo pakirati stvari. Napustio sam ženu Cecu. Tijekom mog boravka u Americi, Nataša je našla drugog čovjeka, kojem sam spasio ženu. Bolovala je od leukemije i živjeli su u mom stanu. Našao sam bolnicu u kojoj će se liječiti. Tu je operirana. Dečko je lijep, zgodan, snažan. Pojavio se u spotu Cece Ražnatović. Klasičan 'vaćaroš'. Sad su Nataša i on muž i žena.

Mediji su dugo špekulirali i o romasni Lukasa i Ksenije Pajčin. U intervjuu za srpski Story, pjevačica je 2006. objasnila kako su njih dvoje bliski, kao i to da ga ona štiti od zlih ljudi. Međutim, Aca je u knjizi otkrio sve nepoznate detalje o njihovom odnosu.

Marina Lopičić/Kurir 

'Živjeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena s kojima sam bio, Ksenija me nije pokušavala promijeniti. Kada bi me netko upitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovjek. Lijepa, a nesretna. Bila je jako nesigurna. Kod kuće je sjedila, čitala novine i gledala televiziju i pitala: 'Kako je ova uspela, a ja ništa', napisao je Lukas koji je potom upoznao Sonju.

Mediji su brujali o tome da je Aca Lukas Sonju preoteo od svog prijateljaŽeljka Šašića. Svakoga dana su bili meta medija, a sve tri strane su aktivno sudjelovale u iznošenju privatnih stvari javnosti.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Međutim, to ih nije sprječavalo da uživaju u ljubavi. Sonja i Aca su se vjenčali i dobili kćer Viktoriju. Međutim, ni ovaj brak nije opstao. Šuškalo se i da je Lukas zapravo Sonju najviše volio i teško je podnio razvod od nje. Spominjale su se prevare, a par je danas u dobrim odnosima.