'Veliki komad mog srca tada je otkinut': Ana Bekuta o sinu kojeg je rodila sa 17 i dala na posvajanje

Ana Bekuta sina Igora Polića rodila je kao gimnazijalka, sa 17 godina pa ga je zbog osude okoline dala na posvajanje.

Youtube/Screenshot

Ana Bekuta sina Igora Polića rodila je kao gimnazijalka, sa 17 godina. Iako se uvijek trudila svoj privatan život držati podalje od javnog, pjevačica nikada nije skrivala da je, nakon što je rano postala majka, prolazila kroz teške trenutke.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

'U sedamnaestoj godini imala sam zdravu i zrelu odluku roditi dijete, što god da se dogodi na ovom svijetu. Bila sam maloljetna, odnosi u obitelji, selu, okolini nisu bili sjajni. Da bi se stanje sredilo i smirilo, dala sam Igora u dom u Zvečanskoj ulici. Ostao je tamo osam i pol mjeseci. Ja sam odlazila svakih deset dana vidjeti ga i vraćala se. Kad sada pričam o tome, kao da pričam o nekom drugom, ta osjećanja su negdje potisnuta', rekla je.

'Tek kada se sredilo stanje u obitelji, kada su na moje inzistiranje roditelji pristali da dođem s Igorom kući, dovela sam ga. Bio je svibanj, u rujnu sam napunila osamnaest godina. Igor je, naravno, postao miljenik obitelji, a ja sam u sedamnaestoj godini sazrela. Moje djetinjstvo nije postojalo, zamijenile su ga pelene i briga o djetetu. Bila sam, što bi klinci danas rekli, ufilmana, nezreli oboje i ta veza nije rezultirala brakom. Gimnaziju sam napustila poslije drugog razreda, a rođenje Igora ubrzalo je odluku da se bavim glazbom', ispričala je svojevremeno Ana.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Da sam rodila koje desetljeće ranije, možda bi me kao vješticu spalili ili barem protjerali. Smatrali su me glupačom zato što 'to' nisam na vrijeme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Poslije strašnih unutrašnjih lomova, smjestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zacijeliti', pričala je Bekuta.

Pjevačica ne krije koliko je ponosna na svog nasljednika. Ana je izuzetno vezana za svoje unuke, Igorovu djecu, Sonju i Branka, koji svoju baku podržavaju u svemu.