'Muž zaslužuje da mu perem noge': Poznata pjevačica bez zadrške otkrila što je njen suprug pretprio zbog nje

'U brak sam dovela i bivšeg muža i bivšu svekrvu', rekla je pjevačica.

Instagram

Regionalna pop pjevačica Goca Tržan godinama uživa u skladnom braku s bubnjarom Radomirom Rašom Novakovićem s kojim je započela vezu nakon razvoda od bivšeg supruga Ivana Marinkovića.

Naime, Goca Tržan često bez zadrški govori o mnogobrojnim temama, a sada je iznijela i detalje odnosa s Rašom.

'Muškarac koji se upusti u vezu sa starijom ženom koja ima dijete je više nego hrabar muškarac. Zašto? Zato što ti u taj brak ne dovodiš samo dijete nego dovodiš i bivšeg muža, i bivšu svekrvu, i bivšu obitelj, a ja, kao Goca Tržan, nisam donijela samo to nego sam donijela i medijske budalaštine', istaknula je pjevačica.

'Taj čovjek mene očito toliko voli, toliko mi je posvećen i toliko zaslužuje da mu operem noge kada dođe kući. Ne operem mu noge, ali mu izmasiram stopala ponekad kada vidim da je umoran. Nikada nije došao kući da ga ja nisam dočekala bez obzira koliko je sati. Čak i ako zaspim jer čujem da je kasno i da je došao, ja ustanem da ga pitam je li umoran ili gladan', dodala je Goca.

Instagram 

Podsjetimo, Goca je nedavno govorila i o svojoj intimi, te priznala da to smatra izuzetno važnom temom za razgovor.

'Veličina nije bitna ako partner zna što radi. Dok sam bila mlađa, eksperimentirala sam, imala intimne odnose na raznim mjestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi. Svakako, vidim da se ljudi i dalje zgrožavaju kada neko otvoreno priča o se*su, ali ja mislim da je to važna tema za sve nas kao društvo. Roditelji trebaju razgovarati s djecom o se*su da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teže za podnošenje', izjavila je Goca Tržan tada.