Procurila paparazzo fotografija s romantične večere: Pjevačica obnovila vezu sa 7 godina starijim nogometašem

Čini se da su ljubavi dali drugu šansu.

Instagram

Mlada srpska zvijezda Ema Radujko obnovila je vezu sa sedam godina starijim nogometašem Urošem Račićem. Naime, mlada pjevačica je prije nekoliko dana u jednom restoranu uhvaćena u društvu nogometaša u Beogradu čime su potvrdili da su ljubavi dali drugu priliku.

U restoran su došli u vrijeme večere i zauzeli stol tik do jedne velike police koja se nalazila nasred restorana, kako ne bi bili u središtu pozornosti. Pjevačica je bila bez šminke pa je mnogi nisu ni prepoznali, dok je Uroš nosio bijelu majicu, a sve vrijeme djelovali su prisno i zaljubljeno.

Kurir 

Podsjetimo, Ema i Uroš vezu su započeli početkom 2022., a kasnije je Ema i otkrila kako su se upoznali.

'Upoznali smo se preko jedne zajedničke prijateljice, ona me je nagovarala da odem na ručak s njim. Ja sam se dugo dvoumila, baš mi se nije išlo... I na kraju sam otišla, bilo nas je više. Kliknuli smo jako, jako brzo. Nije bilo tog dana, prošlo je dvanaest', nasmijala se Ema.

Nakon nekoliko mjeseci skladne veze, putovanja i zajedničkih fotografija po društvenim mrežama iznenada je sve puklo, a nitko od njih nije otkrio razlog prekida. Međutim, da stara ljubav zaborava nema i da kod Eme postoji još jedna šansa uvjerili smo se nakon ove fotografije koju je objavila redakcija Kurira.