Lepa Lukić se udavala 3 puta: S prvim je preživjela pakao, drugog uhvatila u krevetu s kolegicom, a treći...

Pjevačica Lepa Lukić tri puta se udavala, a jednog supruga uhvatila je čak u prevari s njenom kolegicom.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Pjevačica Lepa Lukić tri puta se udavala, a jednog supruga uhvatila je čak u prevari s njenom kolegicom. Poslije braka s Tomom Lukićem, s kojim je, kako je sama pričala, proživjela pakao zbog njegove ljubomore, pjevačica se 1977. godine udala za tada uspješnog estradnog menadžera Vladimira Perovića.

Privatna arhiva/Espreso 

Njihov brak trajao je sedam godina, dok ga pjevačica nije uhvatila u preljubu i to u njihovom obiteljskom domu.

Lepa je svojevremeno i opisala ovu neugodnu situaciju.

'Rekla sam da idem na deset dana pjevati u inozemstvo. Odvezao me je do zračne luke. Cmok, cmok. Ja, kao odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kada su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila iz stana, onako gologuzu! Molila me da joj dam odjeću, a ja joj nisam dala. Poslije sam joj bacila garderobu niz stepenice i otjerala je vani', ispričala je pjevačica u jednom intervjuu.

Vladimir Vasić/ATA Images/Pixsell 

Međutim, budući da je on danas u braku sa Suzanom Perović, mnogi su pomislili da je kraljicu narodne muzike prevario upravo s njom, ali ona je kasnije tu priču demantirala.

Treći muž bio je njena velika ljubav. Lepa je Milana Milanovića upoznala u Kanadi 1999. godine, a godinu dana kasnije se udala za njega. Pjevačica je s njim bila u braku do 2019. godine kada je i preminuo.

Slaven Branislav Babić/Pixsell