'POSESIVNA JE, NEĆE DOZVOLITI DA MI NETKO PRIĐE': Poznata pjevačica nakon smrti supruga progovorila o ljubavnom životu

Srpska pjevačica Elma Sinanović nakon smrti supruga progovorila je o ljubavnom životu.

Instagram

Pjevačica Elma Sinanović nakon povratka na scenu naporno radi, a nedavno je izdala novi album ispoštujući današnji standard - koliko pjesama, toliko spotova.

No, slobodno se vrijeme trudi najviše provoditi s obitelji.

'Ni ovog puta nisam htjela putovati nigdje, već sam se zaželjela kuće i obitelji. Tri mjeseca nisam bila kući, snimali smo pjesme, pa onda spotove, bila sam i u Americi... Nekako jedva čekam biti kod kuće', rekla je pjevačica.

No, sve je zanimalo ima li i nekih novosti na ljubavnom planu.

'Mene je u životu osvojio samo jedan muškarac i ja sam s njim provela 26 godina u braku. Boga mi, neće se naći takav muškarac uskoro. Povjeravam se kćeri, ali je ona malo posesivna, neće dozvoliti da mi netko tek tako priđe. Zapravo je jako zrela, vidim koliko se brine o meni nakon smrti mog supruga', rekla je pjevačica. koja je svojedobno otvorila dušu i progovorila o smrti voljenog supruga Smaila Sinanovića.

'Jao, to je teško, kad se sjetim, i dalje mi nije dobro. Ja vam mogu reći kako sam ja. Ja sam jako pobožna, vjerujem u Boga i u višu silu, prihvatila sam to, ja sam jaka. Kad mi se dogode loše stvari, samo razmišljam kako se izvući iz toga, onda kad se sve završi ja se isplačem. Oslobodim se neke negativne emocije. Čovjek treba biti jak, prihvatiti sve kao da je moralo tako biti. Rođeni smo, pomalo i patimo i budemo sretni, sve je to život', rekla je tada.

Pjevačica je potom istaknula da je njezina kći Hulija također itekako talentirana za glazbu, ali da nju to ne zanima jako.

'Nju drži sve dva dana, ona je pretalentirana, ali vidjet ćemo. Ima mušku energiju, ona je totalni opozit meni, ona je 10+. Ima tu energiju', rekla je pjevačica.