Koga od obitelji Huljić Danijela prati na društvenim mrežama? Tončiju nije uzvratila follow, ali ovoj osobi da

Danijela Martinović jedna je od najvećih domaćih zvijezda, a za njezine koncerte, kojima obožavateljima pruža pravu katarzu, uvijek se tražila ulaznica više.

Goran Čižmešija, Hrvoje Jelavić/Pixsell

Danijela Martinović jedna je od najvećih domaćih zvijezda, a za njezine koncerte, na kojima obožavatelji dožive pravu katarzu, uvijek se tražila ulaznica više.

Pjevačica je odnedavno i emotivno ispunjena, a da je zaista zadovoljna svojim životom možemo zaključiti i prema društvenim mrežama na kojima ne skriva široki osmijeh.

Splićanku na Instagramu prati oko 87 tisuća ljudi, dok ona prati malo manje od 500.

Nas je posebno interesiralo tko se od obitelji Huljić, s kojima je surađivala u grupi Magazin, a i od 1996. u samostalnoj karijeri, krije među njezinim pratiteljima.

Naime, Danijelu na Instagramu prati Tonči Huljić, dok je ona uzvratila follow samo njegovom sinu Ivanu Huljiću

Instagram 

Podsjetimo, veza Danijele Martinović i zeta obitelji Huljić, Petra Graše, započela je davne 2005., a završila u svibnju 2021. Danijela i Grašo su bili najdugovječniji i najomiljeniji pjevački par, stoga je mnoge njihove obožavatelje šokiralo kad su čuli da njih dvoje više nisu zajedno.

Story 

Ubrzo nakon toga uslijedilo je još veće iznenađenje- njegova veza s 14 godina mlađom Hanom Huljić, kćeri Grašina bliskog prijatelja Tončija.

Cijela se priča razvila jako brzo. 19. veljače 2022., Hana i Petar izrekli su sudbonosno 'da' na tzv. vjenčanju godine te su dobili kćer Albu, a uskoro očekuju dolazak sina na svijet.

Jadran Babić