Tajkun iz Sesveta je govorio da je prostituka: Iva Grgurić se opet vratila srpskom biznismenu

Na beogradskom aerodromu uhvaćena je s bivšim dečkom.

Instagram

Nekadašnja reality zvijezda i pobjednica 'Zadruge', Iva Grgurić, ponovno je u vezi sa srpskim biznismenom Nemanjom Petoševićem, prenose srpski mediji.

Hrvatska starleta o kojoj je sesvetski tajkun Marijan Šarićiznosio skandalozne tvrdnje nazivajući je prostitkum, s Nemanjom je prekinula prošle godine, što su tada potvrdili i njemu bliski izvori.

Instagram 

Međutim, sada su paparazzi uhvatili par dok se grli i ljubi na beogradskom aerodromu, nakon čega je Nemanja uzeo njene kofere i smjestio ih u automobil, a onda su se i odvezli zajedno.

Podsjetimo, Iva i Nemanja su tijekom veze često objavljivali zajedničke fotografije na društvenim mrežama, ali su često i prekidali vezu. Nakon jednog od prekida oglasio se i sam Petošević te o vezi s Ivom iznio svoju strane priče.

Instagram/Screenshot 

'Osobno nikada nisam javno govorio o sadašnjim i bivšim vezama. Do sada nisam prihvaćao pozive za gostovanja u emisijama i davao intervjue jer ne smatram sebe javnom osobom čiji život i detalji iz istog trebaju biti zanimljivi širokom auditoriju. No, u ovom trenutku zbog trenutne situacije imam potrebu reći sljedeće. Kad je u pitanju moja veza s Ivom, mogu iskreno reći da sam sretan što sam imao nju pored sebe u jednom razdoblju života. Ona je djevojka koja sama brine o sebi, snalazi se i bori za svoje bolje sutra. Ona se, ma kako god se to nekome činilo, ne oslanja na druge kako bi imala ljepši život tako da odgovorno demantiram sva pisanja domaćih medija. Ukratko, bili smo jedno za drugo uvijek tu, i tako vjerujem da će biti i u budućnosti, na ovaj ili na onaj način, što god da nam sutra donese. Toliko od mene, svima želim svako dobro i svu sreću', napisao je tada Petošević.