Marija Šerifović priključena na infuziju: 'Bože daj mi snage'

Sve otkrila na društvenim mrežama.

R.R/ATAImages

Marija Šerifović je podijelila fotografiju s Jovanom Pajić na kojoj se vidi da su obje priključene na infuziju. Razlog je, kako je Šerifović otkrila, rad i trud oko novih pjesama.

'Službeno su krenule pripreme za novu pjesmu. Bože, daj mi snage i mudrosti', napisala je Marija.

Jovana Pajić se zbog obitelji povukla u medijsku ilegalu, a nakon razvoda se vratila na velika vrata s pjesmom 'Ludilo moje' koja je postala apsolutni hit.

Često se nameću pitanja koja se tiču njenog odnosa s Marijom Šerifović, a pjevačica je nedavno na tu temu imala kazati samo jedno.

'S Marijom se družim više od 15 godina. I ljetujem, i zimujem, i dolazim kod nje, i ona dolazi kod mene, ona zna moju djecu od rođenja, evo sad ja njenog sina. Nikad nikome nije bilo tada zanimljivo. I nitko to nije dovodio u taj kontekst. I odjednom, promjenom mog statusa se to dovodi u pitanje. Na kraju krajeva, i da je to istina, pa hoću li ja sad stvarno sjesti pored nekog i reći: 'Da, točno je'.

Instagram, Kurir 

Shvatila sam da što god da kažem, to neće biti dovoljno, jer se mojim odgovorom neće zadovoljiti ničija znatiželja. Pustim da svatko misli što hoće', rekla je Jovana.