Brena otkrila u kakvom je odnosu s Prijović: 'Moj i njen životni put dvije su dijametralno suprotne strane'

Postojala su brujanja da balkanska diva nije preveliki fan supruge svog posinka Filipa Živojinovića.

Petar Aleksić/Kurir

Pjevačica Aleksandra Prijović jučer je proslavila svoj 29. rođendan. Iako je na pragu trećeg desetljeća, njen mladoliki izgled ostavlja dojam da je još uvijek u ranim 20-ima.

Instagram 

Aleksandra je primila brojne čestitke od prijatelja, fanova i kolega, a posebno se ističe čestitka koju je objavila Lepa Brena.

Na društvenoj mreži Instagram, Brena je podijelila fotografiju na kojoj pozira s Aleksandrom, obje su nasmijane u raskošnim haljinama. Uz tu divnu fotografiju, dodala je pjesmu Stevieja Wondera, čime je dodatno uljepšala snahin posebni dan.

Instagram 

Inače, postojala su brujanja da balkanska diva nije preveliki fan supruge svog posinka Filipa Živojinovića. No u prošlogodišnjem intervjuu, Brena nam je otkrila kako prema Prijović gaji samo simpatije.

'Moj i njen životni put dvije su dijametralno suprotne strane. No ono što mogu reći da sam je, kad je došla u 'Zvezde Granda', odvela u Sofiju gdje je pjevala ispred 20 tisuća ljudi te sam u njoj vidjela faktor X. Ona tad nije bila u vezi s Filipom. Kombinacija Filipa, kao jako dobrog producenta i fenomenalnog skladatelja, i nje kao djevojke koja je slatka, nježna i lijepo pjeva te ima finu i čistu energiju koja je bila potrebna na ovim prostorima… ta sinergija, da ne kažem brak, je urodila plodom… Iskreno da vam kažem, nju kad vidim, jako sam sretna jer je našoj publici potrebna takva mlada zvijezda. Odavno na našoj sceni vlada nekakav neukus, nekultura, bahato ponašanje i primitivizam. Djevojke i žene su previše ogoljene. Toliko su svi goli da nikome više ništa nije zanimljivo, a Aleksandra je pokazala da jednostavnošću i ljubavlju može osvojiti publiku', rekla nam je tada Brena.

Igor Soban/Pixsell