Na operacije je dala 100.000 eura: Srpska pjevačica zbog korekcija završila u komi i bila nepokretna četiri dana

Zbog operacije lica u komi je provela 9 i pol sati.

Instagram

Pjevačica narodne glazbe Stoja Novaković dugo je vodila bitku s viškom kilograma, a sad je, čini se, konačno zadovoljna linijom i fizičkim izgledom.

Pjevačica je, između ostalog, išla na liposukciju, no sve što je radila da poboljša izgled bilo je kontraproduktivno zato što su obožavatelji navikli na nju ovakvu te ju nisu mogli zamisliti kao mršavu ženu.

'Jedno vrijeme sam bila smršavjela, nisam jela ništa. Bila sam gladna. Pila sam sokove sve vrijeme. Imala sam savršenu liniju, sada već davne, 2003. Promijenila sam osobni opis, ali ljudi me nisu prihvatili. Tada su me počeli pljuvati. Govorili su da sam nikakva. Poslije sam se opet predala hrani da im ugodim', rekla je Stoja jednom prilikom.

Inače, pjevačica je nedavno progovorila o estetskom zahvatu lica koje je radila u Turskoj, a šuškalo se da je za operacije dala čak 100.000 eura.

Instagram 

'To je poznato kod mene! Kada se mijenjam, mijenjam sve! U Turskoj sam provela 10 dana i 2 mjeseca oporavka. Još uvijek me boli, bila sam nepokretna 3-4 dana, sreća što je moj prijatelj išao sa mnom. Bila sam 9 i pol sati u induciranoj komi. Ne bih o cifri, ali tu je negdje. Kad kažeš Turska, svi znaju da nije baš jeftino i jednostavno, ali ja sam prezadovoljna', rekla je Stoja tada.

Više fotografija Stoje Novaković pogledajte u našoj galeriji.