Tony Cetinski i supruga proslavili 10. godišnjicu braka: Vjenčali su se dvaput, a on joj je 2019. spasio život

Pjevač Tony Cetinski i njegova supruga Dubravka danas slave desetu godišnjicu braka. Tim povodom su jedno drugom posvetili emotivne objave na društvenim mrežama.

Matea Smolčić Senčar

Pjevač Tony Cetinski i njegova supruga Dubravka danas slave desetu godišnjicu braka. Tim povodom su jedno drugom posvetili emotivne objave na društvenim mrežama.

'Još jedna godišnjica našeg saveza ljubavi moja i neka nam svaka bude kao do sada, puna poštovanja, ljubavi, radosti i blagoslova. Voli te tvoj muž', napisao je Tony pored fotografije s vjenčanja.

Pjevačeva supruga je putem Instagram priče podijelila video rezanja svadbene torte i napisala: 'Što, dakle, Bog združi, čovjek neka ne rastavlja.'

Instagram 

Inače, par se vjenčao dva puta - prvi put u Las Vegasu 2014. godine, a drugo su vjenčanje, ono crkveno, obavili sredinom rujna 2021. godine u Opatiji. Bračne zavjete izmijenili su u crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije, a uz njih su bili roditelji, obitelj i najbliži prijatelji.

Prvo vjenčanje u Las Vegasu slavili su tri puta, prilikom samog vjenčanja, zatim proslavama u Zagrebu i njezinim rodnim Vinkovcima.

Tony i Dubravka proživjeli su i neke zaista teške trenutke, a pjevač je svojoj dragoj jednom prilikom spasio život. Naime, Dubravka je u lipnju 2019. doživjela moždani udar te ju je suprug zatekao kako bez svijesti leži na podu u njihovom domu u Istri. Iako je očigledno doživio šok, Tony je reagirao pribrano, te brže bolje pozvao hitnu pomoć. Kad su je odvezli u riječku bolnicu gdje joj je dijagnosticiran moždani udar, Tony je neprestano bio uz nju.

Luka Stanzl/Pixsell 

'Ono što nas ne slomi to nas ojača. Hvala Tony Cetinski što si mi spasio život, sad smo 1:1', napisala je kasnije Dubravka.