Otkako je sad već daleke 2003. godine objavio pjesmu 'Blago onom 'ko te ima', Tony Cetinski nastavio je nizati same hitove, a zbog moćnog vokala omiljen je u cijeloj regiji.

Godinama je u samom vrhu najpopularnijih izvođača Lijepe Naše koji iza sebe ima bezbroj nagrada, hitova, ali i velikih koncerata.

Tony Cetinski
Matea Smolčić Senčar 

Iako je karijeru odlučio graditi pod imenom Tony, malotko zna da to nije pravo ime ovog Istrijana već samo nadimak, točnije skraćenica. Naime, u osobnim dokumentima Tonyja Cetinskog stoji njegovo pravo ime Anthony.

Osim toga, pjevač je i kćer iz prošlog braka nazvao neobičnim imenom Pia, a kako je medijima otkrio 2009. godine, za to ime su se odlučili jer ima dobre numerološke aspekte. Osim kćeri, pjevač iz prethodnog braka ima i sina Christiana

Dubravka i Tony Cetinski
Facebook 

Podsjetimo, Toni i njegova supruga Dubravka vjenčali su se 2014. godine u Las Vegasu, a sedam godina kasnije sudbonosno 'da' izgovorili su i u crkvi u Istri. Tony je Dubravku zaprosio sredinom prosinca 2013. i to na originalan način. Sastavio je pismo puno ljubavi i lijepih riječi, a ovo je ujedno bio i presedan u hrvatskim medijima jer ju je zaprosio upravo putem naslovnice Storyja. 'DUBRAVKA, UDAJ SE ZA MENE!', pisalo je na naslovnici Storyja 18. prosinca 2013. godine.

Tony Cetinski
Story 

Više njegovih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Matea Smolčić Senčar, Instagram Tony Cetinski