Pričalo se da se objesio: Vladu Kalembera je zbog tinejdžerice na zagrebačkom aerodoromu privela policija

Paralelno sa slavom pratili su ga i tračevi i skandali.

Davor Puklavec/Pixsell

Vlado Kalember je osamdesetih godina slovio za jednog od najpopularnijih pjevača bivše Jugoslavije koji je uz brojne hitove snimio i pjesmu s najvećom regionalnom zvijezdom Lepom Brenom 'Jugoslovenka'. No paralelno sa slavom pratili su ga i tračevi i skandali.

Pjevač je tako jednom prilikom za InMagazin ispričao da su ga na zagrebačkom aerodromu zadržali u policiji zbog jedne obožavateljice koja je bila u tinejdžerskim godinama.

Youtube/Screenshot 

'Onda su me odveli u sobu i rekli neko žensko ime. 'Je l' vam poznato? Ne. A je l', ta neka je napisala doma 'ja njega volim, ja idem po potpis' i ispalo je da mi hodamo, da mi se volimo. Tata je bio u politici utjecajan pa mi je srihtao da mi murja dode....', prisjetio se Vlado pa potom otkrio i da je bio žrtva laži koje su kružile o njemu. Najgora mu je bila ona da se objesio.

Instagram 

'To su čak novine bile objavile. Ja sam bio u Njemačkoj, nema mobitela, ja uđem u avion nakon tri mjeseca, a stjuardesa veli 'vi ste ipak živi...'. Ne sjećam se da sam bio na toliko naslovnih strana poslije toga, kao živ sam', samo je jedna od priča koja je kroz bogatu karijeru pratila ovog šarmantnog glazbenika.