Vlado Kalember je i danas jedan od najpoznatijih pjevača diljem regije, a u bivšoj državi slovio je za najvećeg zavodnika na glazbenoj sceni kojeg su žene obožavale. Bio je frontmen čuvenih 'Srebrnih krila', snimio duete s najvećim zvijezdama, osmijehom razoružavao sve, a i danas se bavi glazbom.

Vlado Kalember
Instagram 

Karijeru je započeo sedamdesetih godina, dok je vrhunac slave postigao desetak godina kasnije. Slovio je za jednog od najljepših muškaraca na ovim prostorima, no njegov šarm i stil ostao je nepromijenjen do danas.

Vlado Kalember
Youtube/Screenshot 

Grupu 'Srebrna krila' osnovao je 1978. godine, a njihove pjesme su i danas veliki hitovi. Neke od najpoznatijih koje je otpjevao su: 'Vino na usnama', 'Ana', 'Zakuni se ljubavi', 'Prva noć sa njom', 'Ja nisam kockar', 'Otkad si otišla'... Osim toga, pjevao je i s Lepom Brenom u pjesmi 'Jugoslovenka'.

Vlado Kalember
Screenshot 

Pjevač će ove godine napuniti 71. godinu, što osobito iznenađuje njegove brojne obožavatelje. Naime, rođen je 26. travnja 1953. godine u Strumici. Godine 2006. u tajnosti je oženio 30 godina mlađu Anu Rucner. Ubrzo je na svijet stigao i sin Darian, no brak je potrajao samo osam godina. Razvod su sporazumno zatražili 2014. godine.

Više njegovih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Marko Lukunić/Pixsell, Youtube/Screenshot Vlado Kalember nekad i sad