Prije uloge u 'Boljem životu' glumila je u erotskim filmovima: Poznata glumica dugo je skrivala svoju prošlost

Ove informacije su i danas dostupne na internetu.

Youtube/Screenshot

U današnje vrijeme teško je sakriti brojne informacije koje bi pojedine javne osobe najradije izbrisale iz života. Tako se svojedobno saznalo i da je jedna poznata srpska glumica glumila u erotskim filmovima prije nego što se pojavila u obiteljskim serijama.

Naime, šarmantnu glumicu Vanesu Ojdanić publika je upamtila po epizodnim ulogama koje je igrala u omiljenim ostvarenjima srpske kinematografije poput 'Boljeg života', 'Srećnih ljudi', 'Porodičnog blaga', 'Balkan ekspresa' i mnogih drugih.

PrintScreen/YouTube 

Međutim, prije nego što se proslavila u Srbiji, veoma aktivno je snimala u inozemstvu i to potpuno drugačije kadrove. U razdoblju od 1982. do 1984. godine Vanesa je snimila čak šest filmova za odrasle u kojima, vjerovali ili ne, nije imala sporedne i epizodne uloge. Svoju karijeru započela je uz poneki film za odrasle, ali pod različitim pseudonimima. Njeni najpopularniji erotski filmovi bili 'Erotska strast', 'Pohotne perverzije' i 'Moji poljupci'.

Youtube/Screenshot 

Ove informacije se i danas mogu provjeriti na internetu. Naime, na filmskoj stranici IMDB na kojoj se može vidjeti i podatak o filmu 'Erotske strasti' koji je snimljen 1981. godine, vidi se da je posljednju ulogu imala 2012. godine u filmu 'Klip', a posljednja serija u kojoj je glumila je 'Jelena' iz 2005. godine.