Lepa Brena trebala je igrati čuvenu ulogu Nine Andrejević u seriji 'Bolji život' koju je, inače, odigrala Snežana Savić.

Naime, uloga Nine bila je povjerena Breni, ali ju je pjevačica morala odbiti. Kako sada kaže, nije imala vremena za to.

Lepa Brena
Dragana Udovičić/Kurir 

'To je bilo veoma davno i više se ne sjećam tko me je sve zvao. Nisam imala vremena raditi serije budući da snimanje može trajati i dvije godine, već samo filmove. Tada sam bila preokupirana nastupima i turnejom širom bivše Jugoslavije i svijeta. Snežana Savić je veliki profesionalac i maestralno je odigrala ulogu što ja sigurno ne bih znala', potvrdila je Lepa Brena ovu informaciju.

Dragan Bjelogrlić i Snežana Savić
Youtube/Screenshot 

Inače, Snežana Savić i danas je prepoznatljiva upravo po ovoj ulozi. Scena u kojoj se ljubi s Draganom Bjelogrlićem još uvijek je mnogima urezana u pamćenje. Glumica je jednom prilikom otkrila zanimljive detalje baš o ovoj ljubavnoj sceni. Naime, Snežanu su novinari upitali koji se njen kolega najbolje ljubi, a ona se dotaknula upravo Bjelogrlića.

'Mnogo tražite od mene. Zavisi dokle ideš i je li pravi poljubac. S Bjelom sam se zapravo ljubila. Nije bio dogovor, otme se kontroli. On je takav čovjek, voli glumiti iskreno, valjda… Ne znam', rekla je svojedobno Snežana Savić koja i danas mami uzdahe mnogih.