ISTA JE MAJKA: Pogledajte u kakvu je ljepoticu izrasla kći Nives Celzijus i Dine Drpića

Taisha Drpić kći je Nives Celzijus i Dine Drpića. Iako se ne pojavljuje često u medijima, 16-godinjakinja je jako tjecajna na društvenim mrežama.

Instagram

Nives Celzijus vikend je provela družeći se sa sestrom Mateom Zeljković i njezinim dečkom Tomislavom kojeg je htjela predstaviti svojim pratiteljima. No, svu pažnju preuzela je njezina 16-godišnja kći Taisha Drpić koja je bila s njima u društvu, a može se primijetiti kako neodoljivo sliči majci.

Tisha je u restoranu sjedila pored majke te je zablistala u crnoj odjevnoj kombinaciji dok je Nives na sebi imala sako prljavo bijele boje.

Instagram 

Više fotografija lijepe Taishe, koju na Instagramu prati preko 22 tisuće pratitelja, pogledajte OVDJE.

Inače, Nives je dobila kćer Taishu i sina Leonea s bivšim suprugom Dinom Drpićem s kojim je ostala u prijateljskim odnosima.

'Strastveno pečem kolače, kekse, kuham najmanje dva ručka dnevno, za vegetarijanca i pesketarijanca, pa povremeno i nešto mesnato za bivšeg muža i vlastiti gušt jer to je moj izbor', napisala je Nives u jednoj od svojih kolumni za časopis Story. S Dinom je u vezi bila devet godina.

Upoznali su se 2004. preko zajedničkih prijatelja, a ljubav je brzo planula. Zaručili su se nakon samo četiri mjeseca veze i dva mjeseca zajedničkog života. Već su se iduće godine vjenčali u Las Vegasu, a Nives je u to vrijeme bila trudna s njihovim sinom Leonom. Tri godine kasnije dobili su i kćer.

Medeni mjesec su obavili prije vjenčanja, otputovavši u Disneyland. Sudbonosno da odlučili su izgovoriti nekonvencionalno, daleko od svih bližnjih, a Nives nije nosila bijelu vjenčanicu, već haljinu leopard uzorka. Dugu haljinu s dubokim dekolteom, načinjenu od poluprozirnog materijala, Nives je pokazala na Instagramu 15 godina kasnije.

Story 

‘Vjenčanjem nismo ništa promijenili u našoj vezi, osim što smo sada supružnici. I dalje živimo istim stilom, ali jako sam sretna što sam se vjenčala za Dineka’, rekla je tad Nives za Story.hr.

Do razvoda je ipak došlo 2014., a par nije želio otkrivati razloge razlaza, no u jednom je intervjuu kasnije komentirala da su njih dvoje bolje funkcionirali kao par prije nego li su se vjenčali. Nakon braka s Dinom Nives nikad nije javno pokazivala nove muškarce u svom životu, a više puta je izjavljivala da je njen ljubavni život u mirovanju i da se ne događa ništa zanimljivo.