Joksimovićeva kći iz prvog braka podijelila detalje iz djetinjstva: Evo kako je o njoj govorila njegova sadašnja žena

Lijepa Mina je plod ljubavi Željka i njegove prve supruge Vesne.

Instagram

Najstarija kći pjevača Željka Joksimovića, Mina Joksimović, na Instagramu broji gotovo 30 tisuća pratitelja koje je nedavno razveselila objavom privatnih fotografija iz djetinjstva na kojima je pozirala s ocem.

Mnogi su odmah primijetili da se čuveni glazbenik nije mnogo promijenio.

'2000. s tatom. Nova pjesma vraća sve te prelijepe uspomene', napisala je lijepa Mina ispod snimke na kojoj se izmjenjuju njihove brojne uspomene.

Ova emotivna objava izazvala je brojne pozitivne reakcije, a obožavatelji su s oduševljenjem komentirali njihov odnos i lijepe trenutke koje su zajedno prošli.

Instagram 

Mina Joksimović je, inače, kći iz prvog braka Željka Joksimovića koju je rodila njegova bivša supruga Vesna, a njegova sadašanja supruga, voditeljica Jovana Joksimović nedavno je progovorila o odnosu s njom.

M.M./ATAIMAGES/PIXSELL 

'Ja njoj ne mogu biti mama. Mogu joj biti prijatelj i netko tko će, što god da joj treba, uvijek biti tu. Ljudi strašno miješaju uloge. Mislim da Mina ima divne roditelje, divnu mamu i divnog tatu', istaknula je tad Jovana koja sa Željkom ima troje djece, sina Kostu i blizanke Anu i Srnu.