Nikolina Pišek podijelila snimku s 9-godišnjom kćeri: 'Jedno poglavlje je završeno ranije nego što sam očekivala'

Nikolina Pišek uzela je predah od zagrebačkog asfalta te je s kćeri Unom Sofijom, koju je dobila s preminulim Vidojem Ristovićem, otputovala u Dubrovnik.

Instagram

Nikolina Pišek uzela je predah od zagrebačkog asfalta te je s kćeri Unom Sofijom, koju je dobila s preminulim Vidojem Ristovićem, otputovala u Dubrovnik.

Instagram 

Televizijska voditeljica ne skriva kako s mezimicom uživa u ljetnim radostima, a sad je s pratiteljima podijelila kako je spremna za novo poglavlje u svom životu.

'Dok dijelim ove usputne komadiće ogoljene sreće i bezbrižnosti, svjesno komadam svoj život na atome, rastavljam ga i počinjem preslagivati iznova. Jedno poglavlje je završeno, malo ranije no što sam očekivala, drugo otvaram, ne znajući baš precizan pravac niti odredište.

I opet mi jedra pune dobri ljudi. I onda shvatim koliko sam u srži, jezgri svog bića, ako sklonim sve svoje anksioznosti i strahove - zapravo sretna', napisala je u opisu videa na kojem s Unom Sofijom lovi račiće.

Inače, Pišek je nedavno podijelila snimku na kojoj pozira u bijelom kupaćem kostimu te je otkrila da je čeka najteže ljeto do sada.

'Donijela sam neke nove i hitne odluke. Životne. I vjerojatno će promijeniti moju stvarnost na milijun neočekivanih načina.

Nadam se dobrih. Ovo ljeto će mi biti jedno od najradnijih i najtežih ikada, sa promjenama koje će odrediti moj daljnji životni put. Otkrivat ću vam stvari malo po malo, kako uhvatim ritam i koliko se budem osjećala ugodno. Ne toliko zbog mene (iako i to djeluje psihoterapeutski - suočiti se sa svojim strahovima i o njima progovoriti javno). Nego zbog svih onih koji prolaze kroz slične borbe, ili mnogo, mnogo teže sami i u tišini', napisala je pa dodala:

'Istina nije uvijek ono što nam se čini. A govor o njoj djeluje oslobađajuće. Kao da izgovorene stvari postaju lakše i manje važne. Trivijalne. I zato ću ovo ljeto, između dosta gustih obaveza, loviti samo ovakve trenutke. Bez ičega. Ogoljene do kože. Samo more, stijena, dragi ljudi i onda bijeg u realnost. I nadam se da ću opet sve uspjeti izdržati.'