'Nisam birala sredstva...': Najtraženija pjevačica karijeru je započela prevarom, danas za nastup uzima 20.000 eura

'Iz tenisica sam stala na štikle', iskreno je rekla.

Instagram

Tea Tairović danas je jedna od najtraženijih pjevačica mlađe generacije, a kako je i sama priznala, svoju karijeru započela je na osnovu prevare.

Naime, prije sudjelovanja u glazbenom natjecanju 'Zvezde Granda', Tea Tairović nastupala je s jednim bendom čiji je član postala služeći se lažima.

Instagram 

'Ja sam počela pjevati s jednim bendom iz Novog Sada i lažno sam im se predstavila. Rekla sam da sam punoljetna, da imam pjevačkog iskustva, a bila sam maljoletna i nisam imala iskustva. Nisam birala sredstva da stignem do svog cilja', rekla je jednom prilikom Tea za Grand i dodala:

Instagram 

'Imala sam samo želju stati na bilo kakvu pozornicu, samo da me netko vidi i čuje. Bilo je to traumatično, zaista. Nisam imala nikakav repertorar, nisam znala kako komunicirati s ljudima, ništa, a željela sam samo nastupati negdje. Ja sam iz tenisica stala na štikle, nisam znala ni hodati u njima', iskreno je rekla Tea.

Podsjetimo, Đovani Bajramović jedan je od najtraženijih i najbolje plaćenih folk pjevača u dijaspori, a svojedobno je progovorio i o tome koliko zarađuje njegova kolegica Tea Tairović.

Youtube/Screenshot 

'Evo Tea Tairović je nekad pjevala za 1.600 eura, sad pjeva za 20.000 eura! Kod mene je pjevala za te pare. Mi smo je prvi zvali s nama da radi romske proslave. Odazvala se uredno, majku njenu sam, također, zvao. Aca Lukas i Ceca na veseljima, također, uzimaju velike novce. To se sve ugovara unaprijed pa se dođe u hotel i tako dalje. Hoteli s pet zvjezdica, ostalo već sve znate. Oni su tu među prvima i po dijaspori i kod nas', rekao je tada.

Više fotografija Tee Tairović 'nekad i sad' pogledajte u našoj galeriji.