Zašto je Rada Manojlović prekinula s poznatim košarkašem? Za njega se htjela udati, a on je izjavom o njoj šokirao sve

Ljubavna veza pjevačica Radmile Rade Manojlović i košarkaškog agenta Momira Gajić prije nekoliko godina punila je novinske stupce.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Ljubavna veza pjevačica Radmile Rade Manojlović i košarkaškog agenta Momira Gajić prije nekoliko godina punila je novinske stupce. U početku su je držali u dubokoj tajnosti, ali kada se Momir počeo pojavljivati na Radinim nastupima, sve je izašlo na vidjelo.

Naime, Rada je sama priznala da je zbog Momira Gajić, ostavila pjevača Milana Stankovića s kojim je tada bila u vezi.

Aleksandar Jovanović/Kurir 

Od samog početka njihove veze koja je trajala tri godine gotovo da ne postoji trenutak iz njihovog života koji nije bio propraćen kroz reflektor javnosti. Momir nije htio dati izjave, a Rada je uvijek isticala da je sretna i da se želi vjenčati za sportskog biznismena.

Kako to obično biva, prljav veš je tek isplivao na kraju, poslije tri godine zabavljanja, a javnost je tada mogla čuti i brojne pikanterije. Tako je u prvoj ispovijesti nakon raskida Momir poručio: 'Rada je dokaz da ne treba biti s pjevačicom'.

Međutim, Rada je i sama potvrdila da se njihov odnos završio nesportski jer je njena profesija bila konstantan trn u oku.

'S bivšim dečkom prekinula sam prije pet i pol mjeseci i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila točku, a on će ostati poznat kao 'bivši dečko Rade Manojlović'', izjavila je tada pjevačica, a onda dodala:

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Pored moje karijere, smetala nam je i daljina. U vezi je bilo i prelijepih trenutaka, ali i daljina je učinila svoje. On živi i radi u SAD-u, a ja u Srbiji. Neko vrijeme smo uspijevali uskladiti obaveze i viđati se, ali česta razdvojenost je presudila', objasnila je Rada.

A onda se osvrnula i na to da je njegova sestra nikada nije prihvatila zato što je folk pjevačica sa sela.

'Nikad me nije cijenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična 'folk pevaljka', i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava', otkrila je tada Rada za domaće medije, dok Momirova sestra nije htjela upuštati u priču o bivšoj snahi.

Momir Gajić danas živi na Floridi. U sretnom je braku s lijepom Nevenom Ninković iz Kragujevca, koja mu je podarila dvije kćeri.

Kurir TV