Prepoznajete li pjevačicu s fotografije? Bila je sa sinom najvećeg srpskog moćnika, a nogometašu rodila dvije kćeri

Njen je život od samog pojavljivanja na sceni bio pod povećalom javnosti.

Instagram/Screenshot

Velika balkanska zvijezda i takozvana 'mala od skandala', Jelena Karleuša, iza sebe ima dugu karijeru u koju je uložila mnogo truda i rada, no ono na što je zasigurno najponosnija su dvije kćeri Atina i Nika s kojima ima predivan odnos.

U žiži zanimanja javnosti i medija Karleuša se ponovno našla zbog razvoda od još uvijek zakonitog supruga i proslavljenog nogometaša Duška Tošića koji je ujedno i otac njene djece.

Kurir/Ana Paunković 

Međutim, u javnosti je dobro poznato da je Jelena Karleuša prije Duška bila i u kratkom braku s jednim od članova slavne obitelji Karić, biznismenom Bojanom Karićem.

BKTV/Printscreen 

Upravo zbog niza skandala i tračeva koji su je pratili kroz karijeru, njen je život oduvijek bio pod povećalom javnosti. Na društvenim mrežama sad je isplivala i fotografija iz njenog djetinjstva kad je imala približno godina kao njena mlađa kćer danas i ono što su svi primijetili jest da joj izuzetno sliči.

Instagram/Screenshot 

Podsjetimo, Jelenina majka Divna Karleuša nekada je bila veoma poznata voditeljica 'Radio Beograda' i novinarka, kao i kandidatkinja brojnih reality showova, no javnosti je ipak ostala najpoznatija kao majka pjevačice Jelene Karleuše.

Kad je imala samo 19 godina, 1977. godine, dok je još bila student Pravnog fakulteta, Divna je upoznala policijskog kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu za kojeg se udala i već 1978. godine s njim dobila jedinu kćer Jelenu Karleušu.

'Kad sam ja bila na poslu, kod kuće ju je čekala baka s jelom koje voli. Sve što je poželjela, bilo joj je kupljeno. Ja sam je vodila na more, otac također, i sve je dobivala duplo. Ostala je živjeti sa mnom, ali je otac uvijek bio uz nju kad joj je to trebalo. Povjeravala mi se i izgradile smo divan odnos, što nikada nije zloupotrijebila. Nisam željela roditi drugo dijete da tu ljubav prema njoj ne bih dijelila na dva dijela. Kad sam se razvela, moja odluka da ne rodim drugo dijete bila je još snažnija jer nisam željela da Jelena ima polubrata ili polusestru. I ona je voljela biti jedinica, princeza i obožavano biće', pričala je pokojna Divna o ljubavi prema kćeri kojoj je bila velika podrška u životu.

Više fotografija Jelene Karleuše pogledajte u našoj galeriji.