Jelena Karleuša ponovno je 'pecnula' Severinu, nakon što joj je hrvatska pjevačica poslala prepisku s njenim još uvijek zakonitim suprugom Duškom Tošićem.

Jelena Karleuša
Happy TV 

Naime, Karleuša je sinoć gostujući u emisiji 'Ćirilica' rekla da je jednom prošla pored Severine, ali da je nije prepoznala što je sad i dokazala snimka iz Beogradske arene 2016. godine, kad su obje bile gošće na koncertu Saše Matića. Ovu snimku je na društvenim mrežama objavila jedna stranica obožavatelja Jelene Karleuše, a onda ju je i podijelila ona sama.

JK je tada prolazeći hodnikom dvorane na putu do pozornice žurnim hodom prošla pored Severine bez da ju je i pogledala dok je Splićanka pozdravljala one koji izlaze na pozornicu i uz osmijeh im poželela sreću. Te scene se sad prisjetila i Jelena.

'Iskreno, rekli su mi da sam jednom prošla pored Severine, ali nisam je prepoznala. Uživo i na fotografiji to nije ista priča. Govoriti o ženama tog kalibra, koje mogu prodati i vjeru za nevjeru i za novac... Ovo nije tema, mjesto i vrijeme s takvim državnicima i ljudima. Ne zaslužuju oni takvu tabloidnu temu - a ona je tabloidna. Napala me je jer sam joj napisala da su joj bivši muž i dijete Srbi', rekla je Karleuša.

Jelena Karleuša i Severina
Borna Filić/Pixsell, Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Kao što je vidljivo na snimci, Severina se na kraju samo kiselo nasmijala, a kako su tada pisali mediji, nisu se pozdravile ni na generalnoj probi.