'PRIJE DVIJE GODINE SAM SANJAO...': Kebi se ostvario neobičan san, a suradnji s hrvatskom pjevačicom se još nada

Dragan Kojić Keba ispričao je kako su mu se ostvari snovi koje je sanjao prije dvije godine.

Instagram

Pjevač Dragan Kojić Keba ove se godine prijavio za izbor kompozicije koja će predstavljati Srbiju na najgledanijem svjetskom natjecanju - Euroviziji, i to sa čak dvije pjesme 'Pratim te' i 'Ljubavi moja'.

Iako su pjesme ispale iz trke za pjesmu Eurovizije, pjevač je siguran da će te dvije pjesme doživjeti veliki uspjeh i bez tog natjecanja.

Sad je otkrio kako se dogodilo da te pjesme nađu put do njega, pogotovo kada je riječ o pjesmi 'Pratim te'.

'Jedne noći prije dvije godine sam sanjao kako pjevam riječi 'Pratim te' i to doslovno jedan takt. Taj naslov, a i melodiju koja mi je (kada sam se probudio) ostala u ušima, ali samo jedan takt. Pokušavao sam se danima sjetiti daljnjeg teksta i melodije i odustao sam. Što je, tu je. I tek nakon duljeg vremena prepoznam upravo taj stih na nekoj od drušvenih mreža, kod jedne vrlo mlade kolegice iz Hrvatske koja se zove Barbara Krnić. Ona je predivno u pop žanru otpjevala tu pjesmu. Sretna je bila što sam je opravdano pohvalio, ali nije znala tko su pravi autori. Saznala je ipak i dala mi kontakt od Libero Music-a, tu pjesmu je komponirao mladi Milan Bojović Boja i Aleksandar Srb. Boja je napisao i tekst pjesme 'Pratim te'. Barbara mi je dala njihov kontakt i tako je došlo do suradnje i mog nesebičnog povjerenja u nove mlade snage. I to je to. Kome se sviđa, sviđa. Snovi se ostvaruju ako želiš i ako vjeruješ u to. Ja vjerujem. I vjerujem u jedan divan duet sa mladom Barbarom Krnić, ali u pop žanru', ispričao je Keba.

Osim toga, pjevač je izjavio i da se u Jugoslaviji još devedestih godina prijavljivao za pjesmu Eurovizije.