Darko Lazić čeka treće dijete: Supruga Katarina trudna je prvi put, na slavlje došla i njegova djeca iz prošlih veza

Slavilo se do zore.

Instagram

Darko Lazić i njegova supruga Katarina čekaju prvo zajedničko dijete, dok pjevač iz prošlih veza ima još dvoje djece. Naime, Darko je s bivšom suprugom Anom Sević dobio kćer Lorenu, a potom mu je nekadašnja zaručnica Marina Gagić rodila sina Alekseja.

Darko i Katarina okupili su najbliže prijatelje i obitelj kako bi proslavili vijest o prinovi, ali i otkrili spol bebe koji je za sada nepoznat javnosti. Spol bebe obznanili su puštanjem dima u ružičastoj ili plavoj boji, međutim, na Instagramu su objavili crno-bijele snimke.

Instagram 

Ipak, slavlje je trajalo cijeli dan i noć, a prinovi su se, osim roditelja, najviše razveselili brat i sestra, Lorena i Aleksej. Naime, pjevač ih je snimio dok su se s njima na proslavi radosno igrali po dvorištu.

I sama Katarina se oglasila nakon vijesti o prvoj trudnoći.

Kurir/Ana Paunković 

'Mislim da još nisam svjesna da ću postati mama, valjda zato što još uvijek nemam trbuh, ali sam presretna što naša obitelj dobiva još jednog člana, kao kruna naše ljubavi', rekla je ona.

'Konačno imamo rezultate i saznali smo da čekamo bebu i da je sve u redu pa možemo podijeliti sretne vijesti s vama kao što smo i obećali. Presretan sam što ću postati tata', dodao je pjevač.