Djevojku omiljenog pjevača usmrtio pijani košarkaš: On nakon tragediije nestao iz javnosti, evo čime se danas bavi

Od njene smrti se nikada nije oporavio.

Instagram

Neven Živančević, pjevač mnogima omiljene grupe 'In Vivo' doživio je strašnu tragediju nakon koje se povukao s javne scene.

Naime, pjevačevu djevojku Nevenu Dragutinović je 3. studenog 2012. godine, na uglu Francuske i Ulice cara Dušana u Beogradu, automobilom usmrtio pijani košarkaš Kimani Ffrend s Jamajke.

Youtube/Screenshot 

'Onog jutra kad mi je otac s očima punih suza rekao da si sinoć poginula, tog trenutka je sve u meni stalo... Tog jutra sam i ja poginuo... Princezo mog života, tebe nema... Sve sam mogao zamisliti, i da ćeš možda jednog dana otići, da ćemo se posvađati oko gluposti, sve... Ali da će te netko ubiti i da ću ostati bez tebe preko noći, to nisam mogao. Prije tri dana sam ti rekao ono što sam i mnogo puta, a to je da želim ostariti s tobom. Ušao sam u naš stan, ljubavi, dozivao sam te, vrištao sam, plakao... Bacio sam se na krevet mirišući tvoje stvari. I što sad? Rijetki znaju koliko smo se voljeli, a još rjeđi će to nekad i doživjeti jer znam da je ovo bila najveća ljubav ovog stoljeća! Polovica moga tijela je tvoja, polovica moga srca je tvoja, živimo i dalje zajedno, nema kraja. Ljubim te, snu moj', napisao je tada neutješni Neven na društvenim mrežama.

Kurir 

Tog dana kad se dogodila nesreća, Neven je bio na turneji u Beču. Poslije tragedije rijetko se pojavljivao u javnosti. Međutim, nakon nekog vremena kad je smognuo snage grupa 'In Vivo' objavila je pjesmu 'Život unazad' koju je Neven napisao i u potpunosti posvetio Neveni.

In Vivo - Život unazad  YouTube

'A ja živio bih sad ovaj život unazad, više te ljubio, bolje te čuvao. A ja živio bih sad ovo malo godina, s tobom unazad, zauvijek unazad', dio je pjesme posvećene tragično preminuloj djevojci.

Kurir 

Pjevač se nastavio baviti glazbom, ali dosta slabije nego ranije. Dugo ga nije bilo u javnosti, točnije sve do 2020. godine kad se pojavio u filmu 'Južni vetar'. Danas je posvećen i ugostiteljstvu. Otvorio je ćevabdžinicu u beogradskom naselju Šumice, a koliko je marljiv i posvećen novom poslu govori činjenica da pored radnika i on služi kao ispomoć, te bez problema priprema hranu gostima.