Goran Bare, frontmen grupe Majke, u dugoj karijeri ostavio je neizbrisiv trag na domaćoj glazbenoj sceni. Iako aktivno nastupa po Hrvatskoj i Europi, Bare posljednjih godina živi dosta povučenije. No poznato je da je ranije vodio veoma turbulentan život, a nikad nije skrivao ni svoju mračnu stranu prepunu poroka.

Kako je i sam ranije govorio, u četiri desetljeća dugoj karijeri svašta je doživio, ali gubitak supruge s kojom je tada bio tek dvije godine u braku bio mu je ujedno i najteži period u životu. Poslije ovog velikog gubitka liječnici su mu dijagnosticirali i maničnu depresiju. Inače, Mirjana je umrla od predoziranja heroinom 1995. godine kad je njihov sin Miran imao samo godinu dana.

Goran Bare
Davor Javorović/Pixsell 

'Žalim najviše za ženom. Ja sam tad doživio živčani slom. Probudio sam se pored nje, ali ona nije spavala nego je bila mrtva kraj mene i to me je tako uništilo da ne možeš izaći iz kreveta, ne zanima te ni dijete ni roditelji i najviše bi volio da te nema. Kad sam to osjetio doktori su mi rekli da bolujem od manične depresije i onda dobiješ brdo tableta', ispričao je Bare svojedobno u intervju za Una TV.

Goran Bare
promo 

Bare je tada otkrio i da se ne sjeća kad je zadnji put vidio sina koji danas ima 30 godina i završena dva fakulteta, te da se, uglavnom, čuju samo za blagdane.

'Kad je on bio jako mali, ja sam otišao. Netko je to dijete morao školovati. Baš se ne vidimo jer je on živio s bakom i djedom. Moja je žena umrla kad je on imao godinu dana. Čujemo se. Čestitamo si rođendane, Nove godine i Božiće', iskreno je rekao pjevač.