Kćeri na samrti priznao da je pjevačicu volio k'o Boga: Zaradu su trošili na provode, a ona ga u knjizi nije spomenula

Otac joj je, prisjetila se jednom prilikom, povjeravao najveće tajne, pa ga je više doživljavala kao starijeg brata nego kao roditelja.

Youtube/Screenshot

Sandra Rešić, kći Nina Rešića, koji je preminuo 2007. godine, nastavila je njegov profesionalni put. Unatoč tome što nije odrastala pored oca, o njemu uvijek govori biranim riječima i s dozom respekta.

Otac joj je, prisjetila se jednom prilikom, povjeravao najveće tajne, pa ga je više doživljavala kao starijeg brata nego kao roditelja.

Iako je doživio tek 43 godine, Nino Rešić je iza sebe ostavio značajan trag. Brojne pjesme koje je snimio i danas se slušaju, a često se izvode i u glazbenim showovima.

Istovremeno, i dalje se špekulira o njegovom emotivnom životu pa i da je mnogim damama slomio srce.

Godinama kruže glasine da je Nino bio u vezi s Vesnom Zmijanac, točnije da mu je folk zvijezda bila najveća ljubav. Je li navedeno točno, otkrila je Sandra gostujući u emisiji 'Razotkrivanje' na Republika TV.

Youtube/Screenshot 

'Da, bili su zajedno. To je ono što je on meni rekao', potvrdila je Sandra Rešić pa nastavila:

'Vesnu Zmijanac izuzetno poštujem, a njene pjesme obožavam. Neke su mi čak i omiljene. Imala sam priliku upoznati je, pa i razmijeniti nekoliko intimnih poruka povodom nekih ozbiljnih pitanja, kad mi je trebao savjet.
Kažu da je kao i moj otac bila džek, samo veselje, samo proslave. Oboje su bili spremni da sve što zarade istu večer potroše na glazbu. Samo prijeđu u drugu kavanu.'

Instagram 

Na kraju ispovijesti, Sandra je kazala da je čula kako je Vesna Zmijanac napisala autobiografiju u kojoj, navodno, nije spomenula njenog oca 'koji je volio kao Boga'.

'Ne znam je li to točno pa ne mogu ništa komentirati', zaključila je.

Youtube/Screenshot