Brat je prodavao za milijun eura, a šeik ga opsovao: Ovako je na svom vjenčanju izgledala najbogatija Srpkinja

Jelena bin Drai godinama živi u idiličnom braku s arapskim milijarderom Saeedom bin Draijom.

Instagram

Jelena bin Drai godinama živi u idiličnom braku s arapskim milijarderom Saeedom bin Draijom.

Zbog posla, jedno vrijeme živjela je u Italiji, nakon čega se preselila u Dubai. Tamo je srela i upoznala svog supruga Saeeda bin Draija. U tom trenutku Jelena je bila proglašena misicom, ali unatoč toj činjenici, šeik nije obraćao pažnju na nju. Na prvu loptu, nije mu se svidjela.

Instagram 

'Pri prvom susretu uopće nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset i osam kilograma i, samim tim, djelovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapu dopadaju 'rasne' žene s izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli komunicirati', ispričala je Jelena u jednom intervjuu prije nekoliko godina.

Par je bio u vezi četiri godine prije nego što su se odlučili vjenčati, a sudbonosno 'da' izgovorili su 2007. ispred 300 uzvanika iz cijelog svijeta. Kako je nekadašnja manekenka otkrila, sve je bilo u znaku broja četiri.
Vjenčali smo se 4. travnja, u četiri poslije podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saeedov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvero djece', otkrila je tada Jelena za srpski Hello.

Instagram 

Zanimljivo je da su na intimnom slavlju, koje se odigralo u kući Saeedovog oca u Dubaiju, ispoštovani i srpski i arapski običaji, ali najzanimljivija je bila 'prodaja mlade' u režiji Jeleninog brata.

'Dobio je veliki aplauz kad se obratio prisutnima: 'Samo da znate, dragi gosti, prije nego što počnem prodavati mladu, moja sestra za mene nema cijenu. Ali, ajde, krenimo s milijun dolara.'

Saeed je na to opsovao na točnom srpskom jeziku. U međuvremenu, moj suprug je zvao moju majku Vasiljku kako bi mu pomogla, a ona mu je doviknula: 'Možeš je i za džabe dobiti, samo je već jednom vodi!' Peđa je sutradan ujutro došao vratiti Saeedu novac jer je mislio da se moj suprug šalio kad mu je stavio svežanj novčanica u džep. Samo on i Saeed znaju za koliko novca me se obitelj Jakovljević napokon riješila', rekla je Jelena.

Inače, Jelena je na vjenčanju izgledala poput princeze, u nestvarnoj haljini na kojoj su se ispreplitali srebrni detalji.

Jelena živi potpuno normalnim obiteljskim životom u palači pored mora, imaju četvero djece i kod njih nema prostora za senzacije.