Kći Nikoline Pišek proslavila 27. rođendan: Voditeljica je rodila iako nije imala stan, posao ni podršku partnera

Kći Nikoline Pišek, Hana Cigoj, danas proslavlja 27. rođendan.

Instagram

Kći Nikoline Pišek, Hana Cigoj, danas proslavlja 27. rođendan.

Instagram 

Lijepa Hana, za razliku od majke, živi daleko od očiju javnosti. Obrazovanje je stekla na prestižnom medicinskom fakultetu u Edinburghu. Ruže joj cvjetaju i na ljubavnom planu. Već je četiri godine u vezi s Andrejem Ivanišem, Banjalučaninom kojeg je upoznala u gradu u kojem je i studirala.

Naime, televizijska voditeljica je stariju kćer dobila u ranim 20-im godinama, tijekom ljubavne veze s bivšim novinarom Markom Cigojem. Kako je jednom prilikom rekla, njihova veza trajala je tek nekoliko mjeseci kad je ona doznala da je u drugom stanju. Iako je bila studentica te nije imala ni svoj stan ni posao, odlučila je da će roditi. Iako su se razišli, Nikolina je rekla da su ostali u dobrim odnosima.

'Bila je to impulzivna odluka. U to vrijeme sam studirala, nisam imala svoj stan i posao, a zatrudnjela sam u vezi s novinarom Markom Cigojem, koja je trajala tek mjesec-dva… Ni moji, ni njegovi roditelji nisu bili sretni zbog toga, a i Marka sam iznenadila svojom odlukom da rodim. Rekla sam mu da može biti uz mene ili ne mora, da ću roditi neovisno o tome. Na kraju smo se sporazumno razišli jer stvarno nismo bili jedno za drugo. No, danas smo u jako dobrim odnosima i on je divan tata. Hana se odlično slaže sa svojim polubratom Vitom, kojeg je Mark dobio u vezi s Josipom Pavičić', izjavila je svojevremeno Pišek za Gloriju.

Davor Puklavec/Pixsell 

Inače, Mark je sin opernog pjevača Krunoslava Cigoja koji je preminuo 2015. Također,  Cigoj se našao i na stranicama crne kronike, kad je Državno odvjetništvo pokrenulo istragu protiv njega zbog sumnje da je kao urednik jednog domaćeg news portala s kolegama reketario poduzetnika Nikicu Gabrića. Jutarnji list je pisao da su Gabriću nudili da neće objaviti kompromitirajuće tekstove o njemu ako im na adekvatan način nadoknadi 'troškove'.