OVAKO DANAS IZGLEDA SEJO KALAČ: Nakon prijetnji Zagrepčanki i zabrane prilaska pjeva za 50 eura

Na Internetu je osvanula snimka poznatog pjevača pa možemo vidjeti kako on sada izgleda, ali i kako zvuči.

Robert Anić/Pixsell

Pjevač Sejo Kalač nizao je uspjeh za uspjehom, a potom se povukao iz javnosti. Međutim, njegovi hitovi i danas žive. Na Internetu je osvanula snimka poznatog pjevača pa možemo vidjeti kako on sada izgleda, ali i kako zvuči.

Sejo je pjevao svoj možda i najveći hit 'Ala, ala', dok je nasmijano gledao u kameru, a u komentarima su mu mnogi poručili da estrada nije ista bez njega.

Podsjetimo, Sonja Jovićje Seju Kalača prijavila Šestoj policijskoj stanici 'Novi Zagreb' zbog uznemiravanja i prijetnji smrću, nakon čega su pjevaču određene mjere opreza, prenio je tad Grand online.

Sejo ugostiteljki ne smije prići na više od 500 metara, inače bi zbog prekršaja završio u zatvoru. Inače, Sejo se po pitanju spomenute situacije oglasio za srpski Telegraf.

Youtube 

'Dobro sam, evo odmaram malo. To je duga priča, žena je bez mog znanja prodala kuću koju sam gradio. Imala je punomoć i oni su se uselili u tu kuću. Jednostavno, to je ta priča, niti se zna koliko je žena uzela novca', započeo je priču Kalač.

Kako Sejo dalje navodi, ženu koja je javnosti ispričala svoju verziju događaja nije vrijeđao i nije bio pijan, već su se samo malo porječkali oko kuće i da je to sada već riješeno.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Kako se pisalo, Sejo, koji je nekad punio kavane i dobro zarađivao samo od bakšiša, danas pjeva za 50 eura honorara.