'NE ZNAM TAJ OSJEĆAJ JOŠ UVIJEK...': Otac Marije Šerifović oglasio se o unuku, otkrio hoće li ga vidjeti

Pjevačica Marija Šerifović je nedavno dobila sina uz pomoć surogat majke u Sjedinjenim Američkim Državama.

Youtube/Screenshot

Pjevačica Marija Šerifović je nedavno dobila sina uz pomoć surogat majke u Sjedinjenim Američkim Državama. Naime, nasljednik Mario je rođen u Los Angelesu, a vijest o njegovom dolasku na svijet odjeknula je kao bomba širom regije.

Instagram 

Ovim povodom se oglasio glazbenik Rajko Šerifović koji je priznao da jedva čeka svog unuka uzeti u naručje.

'Hvala vam najljepša na lijepim željama. Što se tiče kako se osjećam, ne znam taj osjećaj još uvijek, oni su u Americi, ali sam uzbuđen, kako ne... Dolaze pred Novu godinu, pa ću vidjeti. Ali kako da ne, radovat ću se kad ga budem uzeo u ruke, kad ga budem stavio u krilo... Jedva čekam osjetiti taj osjećaj! Kaže mi moja Marija da je crn i da ima plave oči, to je strašna kombinacija', ističe Rajko na samom početku razgovora te se osvrnuo i na darivanje djeteta:

Aleksandar Jovanović/Kurir 

'Što se tiče darivanja, ne znam hoće li to biti u Beogradu ili Kragujevcu, ali sigurno slijedi veliko slavlje. O svemu, naravno, odlučuje Marija, hoće li biti ovdje kod nas ili u Beogradu, meni je bitno samo svog unuka uzeti u ruke. Stiže paket za njega sutra iz Švicarske, specijalan poklon za mog unuka... Ma, bit će puno poklona, hvala Bogu!'