VIKI MILJKOVIĆ DANAS SLAVI 49. ROĐENDAN: Ovo je prava istina o njezinom porijeklu

Srpska pjevačica Violeta Viki Miljković danas slavi 49. rođendan.

Instagram

Srpska pjevačica Violeta Viki Miljković danas slavi 49. rođendan. Pjevačica Miljković je na sceni prisutna više od dva desetljeća, a publika svake subote ima priliku gledati u 'Zvezdama Granda'.

Instagram 

Violetin talent prepoznao je njen otac, koji je bio učitelj i koji je svoju nasljednicu podržao da uplovi u estradne vode, a neki od prvih hitova temperamentne južnjakinje su pjesme: 'Coca-Cola, Marlboro, Suzuki' i 'Volim momke koji piju rakiju'.

Ona je već godinama u braku s harmonikašem i producentom Draganom Taškovićem Taškom i imaju sina Andreja. Miljković stalno ističe da je ponosna što potječe s juga Srbije, međutim, iako su svi mislili da je iz Niša, istina je posve drukčija.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Naime, pjevačica je prije 49 godina rođena u selu Veliki Vrtop, u podnožju Suve planine. Cvrkut ptica, kukurikanje pijetlova i tek na momente udaljeno brektanje traktora, jedini su zvuci koji se mogu čuti u ovom malenom selu sa stotinjak stanovnika u općini Gadžin Han.

Slobodan Miljević Beta/Kurir 

Mještani Vrtopa s ponosom govore o Viki Miljković te se sjećaju da je ranije češće dolazila, a da posljednjih godina, vjerojatno zbog obaveza u Beogradu, rijetko nađe vremena doći i obići rodno selo iz kojeg potječe i njena majka Zorica, koja je preminula 2020. godine.