Viki Miljković rijetko javno iznosi informacije o kćeri svog supruga iz prethodnog braka, što izaziva sumnju u njihov odnos. Međutim, nedavno je pjevačica objavila nekoliko fotografija koje prikazuju harmoničan odnos između njih, želeći tako dokazati da nije loša maćeha i utišati kritičare.

Naime, Jelena Tašković, nakon udaje Bodiroza, ne živi u Srbiji, već je s majkom, harmonikaševom prvom suprugom, odavno u inozemstvu, gdje je pustila korijenje i nema namjeru vratiti se u Srbiju.

Dragan Tašković Taške i Viki Miljković
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Jelena je otišla u inozemstvo, udala se i dobila dijete, što je razveselilo Tašku koji je sada ponosni djed. U ovim situacijama, Viki prati Taška i ne vrši pritisak kadse želi vidjeti s kćeri i unukom. Sudeći po slikama, čak su ona i njen suprug sudjelovali na svadbi Jelene.

Sve u svemu, kći Dragana Taškovića Taška se povremeno viđa s ocem, bratom i Viki kad svi usklade svoje zauzete rasporede. No, jasno je da su u dobrim odnosima i da među njima nema zle krvi.

Jelena Bodiroza i Viki Miljković
Instagram 

Podsjetimo, Viki je jednom prilikom otkrila kako ima sjajan odnos s Draganovom kćeri.

'Naš sin i njegova sestra po ocu fenomenalno se slažu. On ide u njemačku školu, a ona mu pomaže oko domaćih zadataka i jezika. Jelena u Beograd dolazi samo tijekom praznika, pa je on ima potrebu grliti i ljubiti, ali i svađati se s njom. Jednostavno, vidi da se braća i sestre svađaju pa tako i on iz čista mira izmisli neki razlog da se porječkaju. Izuzetno su vezani jedno za drugo', pričala je Viki i otkrila kakav je njen odnos s Taškovom kćeri iz prvog braka.

'Ona je odrastala zajedno s nama. Ne volim pričati o odnosu koji imamo jer su s tim dobro upoznati ljudi iz našeg okruženja. U jednom trenutku nas dvije smo kao majka i kći, a u sljedećem već kao prijateljice ili sestre. Nas dvije zaista imamo divan odnos', dodala je pjevačica.