KAKO IZGLEDA SUPRUG PJEVAČICE STOJE? Zbog njega se autom zabila u zid, a u braku su već 10 godina

Stoja je već 10 godina u braku s Igorom Jovanovićem, arhitektom, kojeg nije često pokazivala u javnosti.

Nebojša Mandić/Kurir

Stoja Novaković prvi put se udala sa samo 16 godina, a već sa 17 je rodila prvo dijete.

Ona je već 10 godina u braku s Igorom Jovanovićem, arhitektom, kojeg nije često pokazivala u javnosti.

Instagram 

'Dugo opstajemo kao supružnici jer smo puni razumijevanja jedno za drugo. Rekla bih da su razumijevanje, ljubav i poštovanje ono što nas održava sve ove godine. To je recept za mlade ljude koji žele stupiti u bračne vode ako žele imati kvalitetan brak, normalan, da imaju svu slobodu ovog svijeta i da zaista uživaju u jednom harmoničnom odnosu sa svojim partnerom', rekla je Stoja prije nekoliko godina.

Stoja je istaknula da je Igor vrlo pažljiv i da joj stalno kupuje poklone i priređuje iznenađenja, a da bježi iz kuće kada joj dođe 'žuta minuta'.

PrintScreen 

Novaković nikada nije skrivala da je njena veza s Igorom vrlo turbulentna i da je zbog njega radila razne ludosti. Ona se jednom zaletjela u betonski zid kako je ne bi ostavio.

'Zaletjela sam se sutomobilom pravo u zid, znala sam da on na to neće biti ravnodušan. Naravno, upalilo je i pomirili smo se. Nisam se povrijedila, ipak sam tempirala kako ću to napraviti. Oštetila sam auto, ali nije mi žao. Znala sam da će sigurno doći kako bi mi pomogao, a onda ga je čekala zamka: ostajanje kod mene', ispričala je Stoja prije nekoliko godina.

PrintScreen 

Interesantno je to da je Igor nedavno napravio profil na društvenoj mreži Instagram. Sudeći po fotografijama koje objavljuje, on redovno posjećuje teretanu.