Pjevačica Maja Marijana doživjela je pravu neugodnost kada je jednom prilikom odvezla automobil na servis, a nakon servisa dobila informaciju da je u njemu imala uređaj za praćenje.

Naime, automehaničar je tada u njenom Mercedesu pronašao uređaj za praćenje, a pjevačica se odmah oglasila i otkrila da joj se to ne događa prvi put.

'Nažalost, ovo je drugi put da mi je postavljen uređaj za praćenje ispod auta. Ovog puta je pozvana policija, preuzeli su uređaj i nadam se da ću saznati tko je to napravio', rekla je Maja tada.

Riječ je o takozvanom trakeru koji joj je nepoznata osoba protuzakonito zakačila na automobil.

Izvor blizak Maji otkrio je da je pjevačica prije par godina prošla kroz istu agoniju, zbog čega je bila u dodatnom strahu.

'Maja je jaka žena, ali joj nije bilo svejedno kad je saznala da joj je netko ugradio uređaj za praćenje u automobil. Ona je za to saznala sasvim slučajno, kada je svoj Mercedes odvezla u autoservis. Prilikom pregleda automobila mehaničar je vidio uređaj i odmah joj javio. Maja se doslovno skamenila kad je to čula. Počela se tresti', pričao je tada sugovornik koji ističe da je njen strah još veći zbog prethodnog iskustva.

'Prije nekih pet godina joj se dogodila ista situacija. Tada slučaj nije prijavila policiji, nikada se nije ustanovilo tko ju je uhodio. Upravo zbog toga se uspaničila jer je shvatila da joj se opet događa ista stvar, kao i činjenica da postoji mogućnost da je u pitanju ista osoba. Odmah su joj se počela nizati pitanja - tko je postavio uređaj, koliko dugo je prate… Nije lako prolaziti kroz te stvari, osobito ako uzmemo u obzir činjenicu da Maja ima dvije kćeri zbog kojih također strepi. Zbog svega toga je odlučila slučaj prijaviti policiji', otkrio je tada izvor.

'Podnijela je prijavu, predala je nadležnim organima uređaj, dala izjavu, i sad čeka da se daljnjom istragom ustanovi kome je stizao signal s tog uređaja. Na taj način bi se trebalo saznati tko ju je pratio, ali nažalost, to može potrajati. Ne zna se stoji li iza svega neki opsjednuti fan, manijak ili netko njoj blizak. Ona se uzda u policiju i nada se da će ovoj agoniji kroz koju trenutno prolazi uskoro doći kraj', pričao je sugovornik.

Inače, Maji su i 2019. godine zapalili automobil na parkingu zgrade u kojoj živi.

'Na kameri smo vidjeli dvojicu koji se motaju oko auta. Prvo smo mislili da žele provaliti u automobil, a onda smo vidjeli da gori auto. Kći i ja smo izletjele na terasu, počele vrištati, bilo je strašno. Nisu to ugodne situacije, nisam mogla vjerovati, mislila sam da sanjam. Ne mogu to gledati, potresa me. Vatrogasci i policija su brzi došli. Moglo je sve eksplodirati. Svašta mi je prošlo kroz glavu. Nisam se nikome, nikada i nigdje zamjerila. Postoje ljudi koji imaju financijske obveze prema mojoj obitelji. Nekoliko njih. A ne mogu tvrditi tko je. Sjedit ću svima na glavi dok se ne otkrije tko je', pričala je pjevačica.