Poznata pjevačica, Kaliopi Bukle, od prvog se supruga razvela prije tri desetljeća, a sada je otkrila da je s njim u odličnim odnosima.

Kaliopi
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Kaliopi je istaknula da se druži i s njegovom sadašnjom suprugom, koja ju je svojevremeno i podržala na promociji jednog dueta.

'Tada ga najviše mogu zvati zato što je u studiju i radi. Znam gdje je. Mi smo danas tu obiteljski. Romeo je došao sa svojom suprugom, ona je moja najbliža prijateljica. Mi živimo tako. Uvijek kažem da moje dijete ima dvije majke. Maloprije je Romeo rekao: 'Romeo ima tri žene'. Toliko smo se sprijateljili, da je tako', priča ona i dodaje:

'Izgubila sam tatu prošle godine, to mi je jako teško palo. Dan kada su mi javili da je preminuo, imala sam koncert na Fruškoj Gori. Imala sam dva koncerta zaredom. Odradili smo sve vrhunski, ja sam pjevala kao nikad, imala sam osjećaj da je on pored mene, ali kada biste me sada za bilo koji detalj s tog koncerta upitali, ja se ničega ne sjećam. To mi je bilo jako teško. Život nosi sve. Trebamo živjeti u trenutku, sutra ne znamo što će biti', rekla je Kaliopi.