Pobjednica 'Zadruge', Iva Grgurić, dosta novca zarađuje od reklama, Instagrama i privatnog biznisa, a sada je otkrila da je nedavno prolazila kroz težak životni period kada ju je opljačkala i prevarila jedna ženska osoba.

Iva Grgurić
Robert Gašpert 

'Bila je sada jedna teža situacija, gdje sam svu svoju ušteđevinu, koju sam skupljala dugo, uložila u jedan biznis, gdje sam prevarena od strane jedne dotične gospođice, a o tome ću tek pričati. Sad je prošlo, iz te situacije sam se izvukla. Nevjerojatno, ali žena kad je sposobna i ima ambiciju, izađe iz svake situacije. Tako da sam sjela, razmišljala sam, okej, sad sam pukla većinu svog novca, moram da se izvučem, to je malo teže, ali sam našla rješenje', rekla je Iva i otkrila da je našla brz način da taj novac ponovno zaradi.

'Smislila sam plan koji mi je vratio novac u dva mjeseca. Uvijek moram imati plan B i u ljubavi i na poslu', navela je bivša zadrugarka.

Iva Grgurić
Instagram 

Ipak, ona nije htjela otkriti o kakvom poslu je riječ, kao ni tko je prevario, a ni koliko točno novca je u pitanju, osim što je poznato da je ušteđevina bila velika.