Pjevačica Milica Todorović već je godinama na estradnom nebu Srbije, ali i Balkana.

Rođena je 13. listopada 1990. godine u Kruševcu, a sa samo 13 godina prijavila se na glazbeno natjecanje 'Zvezde Granda'. Ranije se bavila i sportom, ali je od malih nogu njena prava ljubav bila glazba.

Milica Todorović
Instagram 

U spomenutom natjecanju je odnijela pobjedu kao najmlađa natjecateljica sa samo 14 godina, nakon čega kreće snimati pjesme i izbacivati duete i singlove.

Milica nije mogla snimiti album dok nije napunila 18 godina, no u trenutku kad je postala punoljetna počela je nizati hitove koji su dostizali vrtoglav uspjeh. Inače, Milica slovi za izvođača s najviše pregleda na jednoj pjesmi na Balkanu.

Pjevačica je 2013. godine objavila pjesmu 'Tri čaše' koja je dostigla veliki uspjeh s više od 104 milijuna pregleda na YouTube-u, a potom 2014. godine izdaje pjesmu s nazivom 'Moje zlato' koja biva još uspješnija od prošle, te na spomenutoj mreži ima više od 170 milijuna pregleda. Ovim je rekordom pjevačica prešišala sve ostale kolege s estrade. Osim toga, Milica je i mnogima omiljena pjevačica, a slovi i za najhumorističniju na estradi.