Otac pjevačice Rade Manojlović, i pored toga što njegova kći odlično zarađuje i nema potrebe brinuti se za egzistenciju, radi u polju, ali i na tržnici.

Naime, kako je jednom prilikom Rada Manojlović rekla, on od ujutro do navečer ide u polje i radi, dok četvrtkom i subotom radi na tržnici, gdje prodaje, između ostalog, toalet papir.

Rada Manojlović
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

'Moj tata prodaje toalet papir na tržnici. I ne samo to, već i tisuću nekih stvari, baterije za satove, žarulje, boce za plin... Različite sitnice. Naravno, ne mora raditi i već 15 godina ga molim da prestane, ali on ne želi. Voli imati posao i svoj novac. To ga održava u životu. Bavio se time i prije nego što sam postala popularna', napisala je pjevačica na Twitteru.

Radina kuća
Sonja Spasić/Kurir 

Rada je odrasla u trošnoj kući u selu Četereže za koje je jako vezana. Nakon majčine smrti živjela je sa sestrom i ocem, a prvi zarađeni novac od nastupa uglavnom je ulagala u novu kuću kako bi im osigurala komforan život. Kako se pisalo, pjevačica je u novu nekretninu uložila čak 100.000 eura. Oni su koristili poljski WC, a kupanje im je bilo snalaženje.

Otac Rade Manojlović
Sonja Spasić/Kurir 

U dvorištu su uzgajali razne životinje, a kako je jednom prilikom rekla pjevačica, ona i sestra Maja se nikad nisu bavile time jer je njihov zadatak bio sređivati kuću. Traktori, kombi i razni krš mogao se vidjeti u dvorištu u kojem je pjevačica odrasla.