Kako mediji saznaju, pop zvijezda Saša Kovačević, neposredno pred spektakularni koncert u Nišu počastio se skupocjenim automobilom marke Porsche za koji je iskeširao 120.000 eura.

Ovaj sportski automobil, na električni pogon, bio je velika želja srpskom pjevaču, a odabrao je ovu luksuznu mašinu u crvenoj boji.

Podsjetimo, Sašin koncert koji se trebao održati 24. studenog u sali za vjenčanja Berekin u Bibinjama je otkazan. Organizatori su poručili da je koncert otkazan zbog neslaganja mještana s njihovim izborom izvođača.

'Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresirane publike, obavještavamo vas kako smo primorani otkazati koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. studenog', piše u objavi.

'U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika općine Bibinje i ostalih mještana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i donijeli ovu tešku odluku. Svi koji su već kupili karte dobit će povrat cjelokupnog iznosa. Zahvaljujemo vam na razumijevanju i vidimo se uskoro na novim koncertima!', dodali su organizatori.