Sinan Sakić, preminuo je 1. lipnja 2018. godine, a na današnji dan bi proslavio 67. rođendan. Obitelj i prijatelji se i dalje ne mire s velikim gubitkom i tragedijom koja ih je obilježila, što govori i posljednja objava njegove kćeri Đulkice koja se slomila na njegovom grobu.

Sinan Sakić
Dragana Udovičić/Kurir 

Pjevačeva kći je na Instagramu ocu uputila poruku koja razara dušu na komade, te tako otkrila da ga redovito posećuje na groblju i priča s njim.

Đulkica Sakić
Instagram 

'Samo da ti poželim predivan rođendan, tata. Već mogu čuti anđele kako te slave. Zauvijek ćeš ostati u mom srcu. Nisam izgubila samo oca. Izgubila sam svoj osmijeh, sreću, i najvažnije, izgubila sam utočište koje me je čuvalo što god da se dogodilo. Mnogo mi nedostaješ', napisala je Đulkica u emotivnoj objavi.

Đulkica Sakić
Instagram/Screenshot 

Podsjetimo, legendarni pjevač Sinan Sakić danas će dobiti muzej u rodnom gradu Loznici. O ovome je i ranije govorila njegova udovica Sabina Sakić, a sad će se plan konačno provesti u djelo, te će svi ljubitelji glazbe pokojnog pjevača moći i dalje uživati u njegovom liku i djelu.