O Aleksandri Pirjović prosljednjih se dana ne prestaje pričati, a svaka njezina izjava odjekne u regionalnim medijima. Tijekom priprema za pet koncerata u Areni Zagreb, pjevačica je za Scenu otkrila priprema li duet s pomajkom svog supruga Filipa Živojinovića te je otkrila koje stvari je opuštaju u privatnosti njezinog doma.

Hoće li vam se na pozornici pridružiti Lepa Brena?

Nismo pričale o tome, a goste bih ostavila kao iznenađenje.

Razmišljate li o duetu s pomajkom svog supruga Filipa Živojinovića?

Ni na tu temu nismo pričale, ali to bi bilo jako interesantno.

Aleksandra Prijović i Lepa Brena
Instagram 

Na skandalima ne gradite karijeru i privatan život čuvate daleko od očiju javnosti. Kako ti to uspijeva?

Svatko je tip za sebe. Nikad se ne bih mogla javno svađati. Ako s nekim imam problem, s tom osobom ću sjesti i riješiti što imamo. Meni je glazba prioritet i nisam htjela skretati pažnju na druge načine. Nije bilo ni potrebe za time. Samo mi je bilo bitno snimiti što bolju pjesmu i spot. Prvenstveno želim da je moja publika na nastupu zadovoljna. Njih ne možete prevariti jer da nije tako, ne bi me dolazili slušati.

Tko je Aleksandra Prijović u privatnosti svog doma?

Najviše uživam kad sam s obitelji, kad sam sa sinom. Volim ležati i gledati televiziju. Samo da ne moram ići nigdje. Inače nisam osoba koja izlazi, ali ako me netko pozove van, onda volim sjesti na večeru u neki restoran gdje nema glazbe ili svira lagano u pozadini.

Aleksandra Prijović
Emica Elvedji/Pixsell 

S nama je podijelila što je opušta…

Pošto nemam puno vremena, jednom ili dvaput mjesečno me uhvati ludilo pa spremam po kući. Pošto je kuća na četiri nivoa, ja odvojim cijeli dan i pospremam od podruma prema gore. Imam spremačicu, ali svatko će se složiti da vlasnik najbolje očisti svoj prostor.

Razmišljaš li o proširenju obitelji?

Naravno da razmišljam. Ne bih htjela imati samo jedno dijete. U budućnosti da, ali sad su mi prioritet koncerti.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović sa sinom
Instagram 

Koji savjet bi dala 4-godišnjem sinu Aleksandru? Nekakvu životnu lekciju koju si osjetila na svojoj koži?

Poručila bih mu da uvijek bude dobar jer 'dobro se dobrim vraća'. Svojoj majci, koja me zna upozoriti na neke stvari, često kažem da ne brine. Prije svega želim ispasti čovjek, a taj drugi nek' vidi što će. Bitno mi je da se lijepo osjećam jer to nešto dobro, radim zbog sebe. Pomoći nekom i pričati javno… Ja to ne radim. Ako me netko povrijedi i što god se dogodi, iz svake situacije želim izaći čista. Najbitnije mi je da znam kako nisam pogriješila. Događa se da i ja pogriješim, ali tad se potrudim sve ispraviti. Eto sve to bih poručila mojem Akiju koji je jako dobro dijete.