Pjevački talent Aleksandre Prijović je zaista neosporan. Ima hitove, puni Arene i sve veće dvorane diljem regije, a njezin fan klub iz dana u dan prima sve više obožavatelja. Osim o glazbenom uspjehu, često se razglaba i o njezinom fizičkom izgledu pa tako u javnost nerijetko 'isplivaju' fotografije s početka pjevačičine karijere.

Prijović je ekskluzivno za Scenu otkrila kako se osjeća u trenucima kad mediji objave njezine 'prije i poslije' fotografije te nam je naglasila kako nikad nije skrivala estetske korekcije koje je napravila na svojem licu.

Aleksandra Prijović
Instagram 

'Kad vidim svoje stare fotografije, predivno se osjećam… Šalim se. Svakako se ne sramim tih fotografija jer to sam bila ja. Pored mene trenutno sjedi moj vizažist koji je najbolji u državi i zna koliko te šminka može uljepšati, ali i poružniti. Netko je svojevremeno mislio kako je način na koji me šminkaju prikladan i da tako trebam izgledati. Sad kad se sjetim tog razdoblja, sigurno se ne bih odlučila na takav styling, frizuru i šminku. No ja u tom trenutku nisam znala za bolje, a ljudi koji su to radili mislili su da tako treba biti. Nikad nisam skrivala da sam imala estetske korekcije, to se vidi.

Aleksandra Prijović
Davor Javorović/Pixsell 

Ono što sam htjela, na sebi sam minimalno promijenila. Najbitnije mi je bilo da to ne izgleda umjetno i napadno. Sad se osjećam bolje. Samo bih htjela naglasiti, ne krivim nikog, ali smatram da sam tad trebala izgledati prikladnije svojim godinama', iskrena je bila Aleksandra.

Podsjetimo, Na druženju s novinarima, u organizaciji Extra FM-a, Prijović je otkrila kako se osjeća nakon što je i službeno nadmašila uspjeh starijeg kolege, Dina Merlina, koji je rasprodao jednu zagrebačku Arenu manje od nje.

Aleksandra Prijović
Petar Aleksić/Kurir 

'Velika mi je čast i mislim da je možda nerealno staviti me u istu rečenicu s Dinom Merlinom koji je legenda. On duže djeluje na estradi nego što ja imam godina. Došlo je neko novo vrijeme, došle su neke nove generacije koje vole ono što ja radim. Zagreb i generalno Hrvatska su pokazali da kad te publika voli sve je moguće', kazala je.