Danas, točno u podne izašao je novi album Marije Šerifović pod nazivom 'Dolazi ljubav', koji donosi osam novih pjesama: i to sedam pop balada i jedno iznenađenje na kraju.

Marija Šerifović
Miomir Milić 

Novi album objavljen je nakon punih 10 godina, ujedno u godini u kojoj Marija obilježava dva desetljeća bivanja na glazbenoj sceni. Jedina srpska pobjednica na Euroviziji, omiljena pop pjevačica u regiji, na novom albumu donosi i ljubavnu baladu 'Pola Sunca' koju je napravila u duetu s popularnim Matijom Cvekom.

Marija Šerifović i Matija Cvek
Miomir Milić 

'Marija i ja se već godinu dana družimo. Izmijenjivali smo neke ideje, pjesme i tu smo u jednom trenutku došli do zaključka da bi mogli snimiti duet. Meni je to velika čast i dogovornost u neku ruku, jer Marija je najbolja. Za moju karijeru to je izuzetno bitna stvar. Mogu reći da su najveće pjevačke zvijezde ujedno i najveći ljudi', rekao nam je Cvek u telefonskom razgovoru pa je otkrio kakva je Šerifović privatno:

'Ona je genijalna. Stvarno je onakva kakvom se prezentira. Jednostavna je osoba, uvijek za zezanciju, ali pristupa ozbiljno svemu. Traži maksimum što se tiče pjevanja i izvođenja, zato i je na tom mjestu.'

Cvek je otkrio da bi mu bila velika želja da ga 'objeručke' prihvati i publika u susjednoj Srbiji.

'Pretpostavljam da će se dogoditi neka veća prepoznatljivost. Tome se i nadam. Radimo koncert u Beogradu, Mostaru i Sarajevu u prosincu. Gdje god smo gostovali, primljeni smo fantastično, a ova pjesma bi to mogla malo više pogurati', zaključio je Cvek.

Pjesmom 'Moj grad' kojom zatvara novi album, Marija je vjernim fanovima ispunila želju otpjevavši baladu u istočnjačkom stilu.

U autorskoj ekipi koja potpisuje album su Marijini dugogodišnji suradnici poput Bane Opačića, Saše Nikolića, Darka Dimitrova, Dušana Alagić, ali i neka nova imena kao što je Slobodan Veljković Cobi, Bojana Vunturišević, Haris Rahmanović, Mirko Čajić...